info@carnivalnews.net

Mobiilisti lainahakemus ja vastauksen minuuteissa – testaa Rahalaitoksen vertailupalvelu

sijoittaminen säästäminen ja sijoitustieto

Lainojen yhdistäminen ja yleensäkin uusien lainojen hakeminen ja löytäminen on nykyaikana sata kertaa helpompaa kuin vuosia sitten. Nykyään ei tarvitse kuin avata selain tietokoneella tai vaikka sillä omalla älypuhelimella ja pääsee palvelusivulle kuten Rahalaitos, joka mahdollistaa yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Kaikki lainatarjoukset samalla kertaa – nopeasti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella.

<< tämä artikkeli sisältää mainoslinkin Rahalaitoksen palveluun >>

Valitse luotettava palvelu – testaa Rahalaitoksen lainavertailu

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011. Tämä tarkoittaa, että sen palveluita on käytetty jo yli kymmenen vuotta ja tuhannet suomalaiset ovat löytäneet sen palvelun kautta ratkaisun oman talouden aktiiviseen kysymykseen.

Yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Vielä vuosia sitten lainanhakijan piti mennä henkilökohtaisesti jokaisen lainan myöntäjän luo, täyttää hakemukset ja käydä vielä uudemman kerran kuulemassa päätös – kaikki tämä saattoi viedä viikkoja. Nykyään riittää yksi hakemus, jossa annetaan omat tiedot, sekä minkälaista lainaa ollaan hakemassa. Rahalaitoksen palvelu voi tuottaa jopa 25 lainatarjousta eikä palvelu maksa lainanhakijalle yhtään mitään! Lainaa on saatavilla hakemuksella jopa 70 000 euroa.

Rahalaitoksen hakemuksen jälkeekin voit mennä vielä paikalliseen pankkiin ja testata, minkälaisen vastauksen sieltä saat. Muista vain, että loppujen lopuksi jokainen laina pitää maksaa aikataulunsa mukaisesti pois, ja sen mukana tulee aina myös kuluja kuten korot ja maksukulut – mutta jos sinulla on nyt useampia pieniä osamaksuja ja lainoja, niin yhdistämällä ne yhden lainan maksettavaksi, voi olla että Rahalaitoksen palvelun kautta löydät minuuteissa jopa kymmenien euroja kuukausisäästöt!! Siinä olisi jo melkoinen tuntipalkka – eikä lainan hakeminen maksa mitään, eikä se velvoita sinua vielä nostamaan lainaa, saat vain tarjouksia, joista voit itse päättää, miten etenet oman taloutesi kanssa.

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu automaattisesti yhdellä hakemuksella

Sinun ei tarvitse varata aikaa, sinun ei tarvitse mennä minnekään – voit täyttää hakemuksen vaikka kotisohvalta käsin omalla älypuhelimella ja saada vastauksen lähes välittömästi.

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää
– voit itse vertailla omalla sivulla saamiasitarjouksia
– Palvelu on maksuton eikä sido sinua lainanhakijana mihinkään
– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €
– Maksuaika 1-15 vuotta
– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu

Pidä huolta omasta taloudestasi

Elämä menee omalla painollaan eteenpäin ja elämässä tapahtuu välillä asioita, joille emme voi mitään. Joskus voi olla sellainen taloudellinen tilanne, että ainoa reitti eteenpäin on lainaraha, mutta silloinkin kannattaa ja pitää tehdä omasta taloudesta selvitys. Ei siis mikään sen erikoisempi, kuin että keräät vain kaiken tiedon maksuistasi ja kuukausikuluistasi yhteen ja lasket kuinka monta euroa sinulla menee kuukaudessa elämiseen. Jos et ole aivan viimeisillä minuuteilla rahan suhteen, suosittelemme että teet tämän rauhassa ja aloitat heti ensi kuun ensimmäinen päivä ja kirjaat ihan kaikki tulot ja kulut kuukauden ajalta ylös. Tämä auttaa sinua näkemään kuukauden päästä, minne rahat menevät, ja paljon taloudessasi on ns. arkikäyttöön rahaa. Voi hyvinkin olla, että raha riittää hyvin uuden lainanhoitoon, mutta ei kovinkaan nopeasti sen uuden pesukoneen tai auton hankintaan.

Tekniikka kehittyy

Se, että lainanhakeminen onnistuu vaikka omalla älypuhelimella on vanhemmille ikäluokille melkoinen shokki – totta kai on mahtavaa että palvelut monipuolistuvat ja sitä kautta myös nopeutuvat, mutta on hyvä myös kokeilla uusia palveluita, eikä vain jäädä niiden vanhojen tuttujen palveluiden käyttäjäksi, joihin on tutustunut jo 90-luvulla, tai ennen internetin aikakautta…

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.

Trackbacks & Pings

Vastaa