info@carnivalnews.net

Suoratoisto ja pankkimaailman elokuvat ja tv-sarjat

Pankkimaailmaa käsittelevät elokuvat ja tv-sarjat ovat suosittuja suoratoistopalveluissa, ja ne voivat tarjota mielenkiintoisia tarinoita ja näkökulmia rahoitusmaailmaan. Tässä muutamia esimerkkejä suosituista pankkimaailmaa käsittelevistä elokuvista ja tv-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. The Big Short -elokuva (Netflix): The Big Short on vuonna 2015 ensi-iltansa saanut draamakomedia, joka kertoo finanssikriisistä ja siitä, miten muutamat sijoittajat ennakoivat sen tulon. Elokuvassa esiintyy muun muassa Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ja Brad Pitt.
 2. Wall Street -elokuva (Amazon Prime Video): Wall Street on Oliver Stonen ohjaama elokuva vuodelta 1987, joka kertoo nuoresta pörssimeklarista, joka haluaa menestyä Wall Streetillä hinnalla millä hyvänsä. Elokuvassa esiintyy muun muassa Michael Douglas ja Charlie Sheen.
 3. Billions -tv-sarja (Netflix): Billions on suosittu draamasarja, joka seuraa rahoitusmiljardööri Bobby Axelrodin ja hänen vastustajansa Chuck Rhoadesin kamppailua vallasta New Yorkin pörssimaailmassa.
 4. Inside Job -elokuva (Netflix): Inside Job on vuonna 2010 julkaistu dokumenttielokuva, joka käsittelee finanssikriisin syitä ja seurauksia. Elokuva käy läpi monimutkaisia rahoitusinstrumentteja ja niiden vaikutuksia talouteen. Elokuvan on ohjannut Charles Ferguson.
 5. Margin Call -elokuva (HBO Nordic): Margin Call on vuonna 2011 ensi-iltansa saanut draamaelokuva, joka seuraa investointipankin työntekijöitä finanssikriisin syntyhetkillä. Elokuvassa esiintyy muun muassa Kevin Spacey, Jeremy Irons ja Zachary Quinto.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista pankkimaailmaa käsittelevistä elokuvista ja tv-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden teosten kautta voi oppia uutta finanssimaailmasta ja sen dynamiikasta, mutta ne ovat myös viihdyttäviä ja jännittäviä tarinoita.

Billions -tv-sarja

Billions on suosittu amerikkalainen draamasarja, joka seuraa rahoitusmiljardööri Bobby Axelrodin ja hänen vastustajansa Chuck Rhoadesin kamppailua vallasta New Yorkin pörssimaailmassa. Sarjassa käsitellään muun muassa sijoittamista, rahoitusmarkkinoita, lakia ja korruptiota.

Sarjan pääosissa nähdään Damian Lewis (Bobby Axelrod) ja Paul Giamatti (Chuck Rhoades), jotka molemmat esittävät erittäin vahvoja ja monimutkaisia hahmoja. Sarjassa on myös paljon muita kiinnostavia hahmoja, kuten Axelrodin sijoitusrahaston johtoon kuuluva Wendy Rhoades (Maggie Siff) ja Rhoadesin kollega Bryan Connerty (Toby Leonard Moore).

Sarja on saanut paljon kiitosta erityisesti näyttelijäsuorituksistaan ja moniulotteisista hahmoistaan. Sarjaa on myös kehuttu sen tarkasta kuvauksesta rahoitusmaailmasta ja sen dynamiikasta. Sarjan juoni on jännittävä ja yllättävä, ja sarjassa käytetään paljon psykologista sotaa ja valtapeliä.

Billions on alun perin esitetty Showtime-kanavalla Yhdysvalloissa vuodesta 2016 lähtien, ja sarjaa on tuotettu tähän mennessä kuusi kautta. Sarjan kaikki kaudet ovat saatavilla suoratoistopalveluissa, kuten Netflixissä, HBO Nordicissa ja Amazon Prime Videossa.

Suoratoisto ja suomalaiset

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Vastaa