info@carnivalnews.net

NFT:t aloittelijoille: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uusimmasta kryptohulluudesta osa 8/9

Mitä asioita voit lyödä NFT:nä?

Useimmat digitaaliset tiedostomuodot voidaan muuttaa NFT:iksi. Tämä sisältää kuvat, videot, äänitiedostot ja 3D-mallit. Nämä tiedostot voivat sisältää mitä tahansa, mukaan lukien digitaalinen taide, avatarit, meemit, GIF-tiedostot, kotitekoiset videot, tavarat ja apuohjelmat.  Niin kauan kuin omistat täydet oikeudet digitaaliseen sisältöön, voit myydä sen NFT:nä.

NFT-avatarit ovat tällä hetkellä suosittuja. Niin ovat myös keräilyesineet, kuten keräilykortit, digitaaliset taideteokset ja GIF-tiedostot. Mutta niin suosittuja kuin nämä NFT:t ovatkin, niiden markkinat ovat myös kylläiset.

Nouseva trendi, joka ei ole vielä kyllästynyt, on generatiivinen taide, eräänlainen digitaalinen taide. Reaalimaailman apuohjelmat ovat toinen markkina, joka saa vetovoimaa. Voit luoda NFT:itä, jotka auttavat ihmisiä maksamaan laskuja esimerkiksi kryptovaluutalla tai pääsemään tapahtumaan – tällaiset jokapäiväiset apuohjelmat ovat NFT:iden todennäköinen tulevaisuus.  Kun mietit tapoja, joilla voit soveltaa NFT:itä olemassa oleviin toimialoihin, projektisi voi viedä projektisi seuraavalle tasolle.

Voit myös hyödyntää NFT:itä luodaksesi jotain uutta. Mitä muita sisältömuotoja ei ole otettu laajalti käyttöön NFT:nä? Minisarjat, elokuvat, verkkolehdet. Ammattilaatuisen sisällön luominen ei tietenkään ole helppoa. Mutta ehkä sinulla on ainutlaatuinen ääni tai näet näillä toimialoilla ongelmia, jotka NFT:si voisivat ratkaista.

NFT-estetiikka

Sinun on valittava NFT:iden estetiikka, jos ne ovat visuaalisessa välineessä. Tämä tarkoittaa taidetyylin, väripaletin ja teemojen valitsemista. Voit pyrkiä vastaamaan nykyiseen, suosittuun estetiikkaan, jota käytetään monissa NFT-kokoelmissa, tai voit olla luova NFT:lläsi.

Artnome, FlashArt ja modernin digitaalisen taiteen museo tutkivat SuperRare-markkinapaikan valtavaa NFT-kokoelmaa .

  • Suosituimmat kokoelmat tutkivat usein futuristisia, retro- ja scifi-teemoja.
  • NFT:illä on keskimäärin hieman violetti väripaletti, joka liittyy niiden teknostalgian estetiikkaan.
  • 3D-taidetta katsotaan useammin ja sitä myydään korkeammalla hinnalla kuin muut NFT:t.
  • NFT:t, jotka on merkitty sanalla ”piirustus”, alisuoriutuvat.

NFT-yhteisö näkee NFT:t ja lohkoketjuteknologian Internetin tulevaisuutena, mikä näkyy futuristisessa, kyberpunk-tyylissä, jota monet projektit omaksuvat. Suositun luojan Mad Dog Jonesin NFT-taide on täydellinen esimerkki tästä estetiikasta.

Toisaalta voit valita ainutlaatuisen estetiikan NFT:illesi.

NFT:t ovat vielä uusia, ja on olemassa lukemattomia hahmoja, teemoja, aiheita ja alalajeja, joita he eivät ole käsitelleet. Ajattele suosittuja kaunokirjallisia teoksia elokuvissa, televisiossa, kirjallisuudessa ja pelaamisessa tyylillä ja aiheella, jota ei esitetä NFT: ssä.

Kerro tarina NFT:lläsi

Anna NFT-kokoelmallesi taustatarina. Upeat tarinat voivat tuottaa hypeä NFT:ille ja ylläpitää sitoutumista useiden vuosien ajan – tärkeä osa innostuneen yhteisön perustamista. Katsokaa vain suosittujen elokuvasarjojen, kuten Tähtien sota ja James Bond, jatkuvaa menestystä. Fanit katsovat edelleen näitä elokuvia monista syistä, joista yksi on heidän investointinsa hahmoihin ja tarinoihin.

Käytä NFT:iden kuvausruutua rakentaaksesi kertomuksen projektisi ympärille. Kuvaustesi tulee liittyä NFT:idesi valittuun sisältöön ja yleiseen teemaan.  Heidän tulisi vedota kohdeasiakkaaseesi sekä yksityiskohtaisesti että kielellä.

Jos olet luomassa NFT-kokoelmaa, voit jopa antaa jokaiselle NFT:lle yksilöllisen kuvauksen. Avatareillasi voi olla esimerkiksi alkuperätarinoita, persoonallisuuden piirteitä tai erikoiskykyjä.

Projektisi taustatarinan pitäisi lopulta vangita keräilijöiden mielikuvitus ja saada heidät tuntemaan olevansa osa kertomusta. Kyllästyneiden apinoiden on tarkoitus olla varakkaita Crypto Art -keräilijöitä, jotka hengailevat yhdessä yksityisessä jahtiklubissa. Tämä taustatarina on suunniteltu saamaan BAYC:n omistajat tuntemaan olevansa yksi näistä menestyneistä apinoista.

Palkkaa luova tekijä

Sisällön luominen NFT:lle voi olla hauskaa – jos sinulla on oikeat taidot. Jos sinulla ei ole taitoja luoda korkealaatuista sisältöä, on olemassa yksinkertaisia ratkaisuja.

Laatu on välttämätöntä NFT-kokoelmien menestykselle – kukaan ei halua NFT:täsi, jos ne ovat huonosti valmistettuja, riippumatta siitä, kuinka alkuperäinen idea on. Ammattilaisen palkkaaminen luomaan sisältöä NFT:illesi Fiverrin kaltaisella freelance-alustalla  antaa sinulle välittömän pääsyn kokeneisiin suunnittelijoihin, taiteilijoihin, musiikkituottajiin tai videokuvaajiin, jotta voit tehdä korkealaatuista sisältöä NFT:illesi.

NFT-taiteilijan tai -suunnittelijan palkkaaminen on paljon sama kuin minkä tahansa muun ammattimaisen freelancerin palkkaaminen. Et tietenkään voi palkata jotakuta todella lyömään NFT: tä lohkoketjussa. Sinun on yhdistettävä oma lompakkosi ja suoritettava tämä viimeinen vaihe itse, jos haluat tapahtuman linkittyvän lompakkosi osoitteeseen.

Sinun on myös varmistettava, että saat oikeat oikeudet, jos ostat sisältöä luovalta sisällöltä. Omistusoikeudet voivat riittää, jos myyt taideteoksen yhtenä alkuperäisenä NFT:nä. Tarvitset kuitenkin taideteoksen täyden kaupallisen käytön, jos haluat tehdä ja myydä NFT-kopioita haluamallasi tavalla. Useimmat freelance-mainostajat luovuttavat kaupallisia oikeuksia, mutta se kannattaa tarkistaa.

Niukkuus vaikuttaa NFT:n hintaan

NFT:n ominaisuudet vaikuttavat sen arvoon, joten sinun on harkittava niitä huolellisesti. Niukkuus on yksi suurimmista tekijöistä. Voit saada enemmän rahaa NFT:tä kohden, jos lyöt ja myyt yhden kopion. Mutta ansaitsisitko kaiken kaikkiaan enemmän rahaa, jos loisit 100 kopiota NFT: stäsi ja myisit jokaisen halvemmalla? Vastaus tähän kysymykseen riippuu osittain NFT: stäsi ja kiinnostuksestasi, jonka odotat sen tuottavan.

Projektin niukkuuteen liittyy joitain perusohjeita, joita on noudatettava aloittaessasi.

On tärkeää antaa ihmisille reilu mahdollisuus ostaa NFT-laitteesi – ihmiset menettävät kiinnostuksensa projektiisi nopeasti, jos pudotat vain kourallisen NFT:itä ensimmäisiin julkaisuihisi. Haluat luoda seuraajan, mikä tarkoittaa, että haluat, että monet yhteisön jäsenet omistavat tunnuksesi.

Sinulla ei myöskään pitäisi olla tilannetta, jossa monet ihmiset kiirehtivät hankkimaan muutamia käytettävissä olevia rahakkeita. Tämä voi johtaa huijauksiin, jotka hyödyntävät hypeä ja huijaavat käyttäjiä ostamaan väärennettyjä versioita NFT:istä.

Jos haluat rakentaa seuraajan, mutta aiot silti luoda eksklusiivisia NFT:itä, on olemassa onnellinen väline, jonka monet sisällöntuottajat omaksuvat. Luo kaksi tai kolme erilaista NFT-mallia johdonmukaisella teemalla pudotettavaksi samanaikaisesti. Valitse sitten eri niukkuus jokaiselle kohteelle. Voit esimerkiksi luoda 500 kopiota kohteesta A, 100 kopiota tuotteesta B ja 10 kopiota tuotteesta C. Tämä toimii erityisen hyvin NFT-taidekokoelmissa. Sen avulla monet ihmiset voivat omistaa sisältösi ja luoda silti arvokkaita NFT:itä.

Sivuhuomautuksena, on hyvä idea luoda niukkuutta myös NFT:idesi ominaisuuksiin, varsinkin jos olet luomassa avatar-kokoelmaa. Esimerkiksi Alien-punkit ovat harvinaisimpia CryptoPunkeja, ja nämä herättävät enemmän kiinnostusta ja arvoa kuin useimmat muut kokoelman avatarit.

Ohjelman arvo NFT:ihisi

Ohjelmoitavat ominaisuudet voivat nostaa NFT:iden hintaa luomalla projektillesi ainutlaatuisen myyntivaltin (USP) ja pitkän aikavälin arvon sen kannattajille.

Mainitsimme CryptoKittiesin ja kuinka niiden suosio on osittain sidoksissa siihen, että voit ”kasvattaa” niitä luodaksesi uusia NFT:itä.

Voit ohjelmoida paljon muuta tavaraa NFT-älykkäisiin sopimuksiin, kuten:

  • Avattava bonussisältö
  • Avattavat NFT:t
  • Tulostettavat fyysiset/digitaaliset kopiot NFT:istä
  • Avattavat alennuskoodit
  • NFT-saavutukset, jotka käyttäjät voivat avata
  • Tapahtumaliput, arvontaliput, arvonnat

Ohjelmoitavat ominaisuudet voivat erottaa NFT-projektisi muista ja samalla luoda hypeä projektillesi luomalla arvoa yhteisön jäsenille. Bored Ape Yacht Club tekee erinomaista työtä tässä. BAYC pudottaa säännöllisesti ilmaislahjoja Bored Ape -omistajille, mukaan lukien uudet NFT:t ja pääsyn BAYC-tapahtumiin ja juhliin. Omistajat voivat hyötyä myymällä ilmaisia NFT:itä ja he tuntevat olevansa osa eksklusiivista ryhmää.

Voit ohjelmoida NFT:ihisi ominaisuuksia, jotka kannustavat suurempaan sitoutumiseen projektiisi. Voit esimerkiksi ohjelmoida NFT:t avaamaan ilmaisen harvinaisen keräilyesineen lukituksen, kun omistaja ostaa tietyn määrän NFT:itäsi.

Voit jopa hallita luovempia tapoja ohjelmoida NFT:t ja luoda kysyntää. NFT-taideyhteisössä digitaalinen taiteilija Pak loi äskettäin NFT-kokoelman, jossa kunkin käyttäjän NFT:n kuva kasvaa, kun he keräävät lisää yksiköitä.

Muista: Kaasumaksut

Menetät rahaa, jos NFT:si eivät myy enemmän ETH:lla kuin niiden luominen maksaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on harkittava huolellisesti ideasi kannattavuutta ennen kuin lyöt NFT:itä. NFT:n luominen Ethereum-lohkoketjuun maksaa noin 70 dollaria riippuen Ethereumin tuolloin kokemasta liikenteestä.

Kuuluisimmat (ja kalleimmat) NFT:t

NFT:t ovat vain muutaman vuoden vanhoja, ja niiden käytännöllisyyteen ja ympäristövaikutuksiin liittyy edelleen paljon kiistoja. Mutta tämä ei ole estänyt keräilijöitä kuluttamasta omaisuuksia heihin.

Joistakin kokoelmista on tullut erittäin toivottavia suurelle osalle NFT-yhteisöä, kun taas digitaalisten huipputaiteilijoiden julkaisut herättävät rutiininomaisesti tarjoussotia varakkaiden keräilijöiden välillä.  Suosituimmat NFT:t ovat usein kalleimpia. Tässä mielessä katsotaanpa merkittäviä NFT:itä, jotka osoittavat median ansaintapotentiaalin.

Kuuluisia NFT-kokoelmia

Tietyillä NFT-kokoelmilla on valtava fanikunta. Tämä voi johtua siitä, että ne ovat osa suosittua peliä tai koska nämä NFT:t edustavat yksinomaista, jonka omistajuus kadehtii muita keräilijöitä. Olipa syy mikä tahansa, näiden NFT:iden omistajat ovat intohimoisia jokaisesta projektista, ja miljoonat muut fanit etsivät mahdollisuutta ostaa sisään.

Suosituimmat NFT-projektit

CryptoPunks

CryptoPunks oli varhainen NFT-projekti. Larva Labs Studion kesäkuussa 2017 lanseeraama CryptoPunks on ainutlaatuisesti luotuja 8-bittisiä avatareja, joista jokaisella on omat omituisuutensa ja ominaisuutensa. Avatarit kuvaavat kapinallisia punkkeja, ja niitä pidetään laajalti Crypto Art -liikkeen alkuna.

Alun perin ilmaiseksi julkaistu CryptoPunks hakee nyt mojovia kuusinumeroisia summia kourallisella CryptoPunksia, jotka myydään miljoonilla dollareilla. Miksi? CryptoPunks ovat suhteellisen harvinaisia. Niitä on vain 10 000 olemassa. Yhdessä historiansa ja toivottavuutensa kanssa ihmiset ovat valmiita maksamaan niistä paljon, ja sellaisen omistamisesta on tullut statussymboli kryptoyhteisössä.

Bored Ape Yacht Club

Bored Ape Yacht Club on toinen sarja menestyneitä NFT-avatareja. Porattuja apinoita on 10 000, joista jokainen on ainutlaatuinen, mutta näyttää yhtä välinpitämättömältä kuin seuraava. Kuten CryptoPunks, jokaisen Apinan attribuutit luotiin satunnaisesti.

Jälleen kyllästyneiden apinoiden toivottavuus ja niukkuus tarkoittavat, että ne ovat naurettavan kalliita. Halvimmat apinat maksavat noin 52 eetteriä tai 210,000 XNUMX dollaria.

Kun ostat apinan, saat pääsyn eksklusiiviseen klubiin, johon kuuluu julkkiksia, kuten Steph Curry ja Post Malone. Bored Ape Yacht Club NFT: n omistajat ovat oikeutettuja erilaisiin etuihin, kuten Mutant Ape Yacht Clubin ja Bored Ape Kennel Clubin NFT-pudotuksiin.

Axie Infinity

Axie Infinity on yksi suurimmista saatavilla olevista NFT-videopeleistä. Pelissä pelaajat keräävät pieniä hirviöhahmoja, joita kutsutaan akseleiksi. Käyttäjät voivat taistella toisiaan vastaan akseleillaan, kasvattaa heitä luomaan uusia akseleita ja tietysti käydä kauppaa niillä sivuston markkinoilla.

Axie Infinity osoittaa NFT-pelien leukaa pudottavan ansaintapotentiaalin. Yhtiön kaupankäyntivolyymi oli yli 2,5 miljardia dollaria Q3 2021, ja tätä kirjoitettaessa yhtiön arvo on yli 6 miljardia dollaria.

Decentraland

Decentraland on Ethereum-pohjainen metaversumi, jossa käyttäjät voivat ostaa virtuaalisia kiinteistöjä, tutkia maailmaa ja osallistua hauskoihin peleihin ja aktiviteetteihin.

Pelaajat käyvät kauppaa NFT: itä virtuaalisesta maasta, kartanoista, puettavista esineistä ja nimistä Decentralandissa. Rajoitettu määrä virtuaalisia tontteja on saatavilla, ja kaikki tämä kaupankäynti tapahtuu pelin verkkosivuston kautta.

Pelin hajautettu, käyttäjien omistama universumi on se, mitä jotkut pitävät Internetin tulevaisuutena. NFT:t tekevät metaversumin mahdolliseksi (mutta siitä lisää hieman myöhemmin).

Memersistä tuli NFT-taiteilijoita

Helmikuussa 2021 alkuperäinen Nyan Cat -meemi-GIF, jossa näkyy kissa, jolla on sateenkaarenvärinen pop-torttu vartalolle-myytiin 590,000 XNUMX dollarilla säätiön markkinoilla.  Puhuessaan myynnin jälkeen Christopher Torres (meemin luoja) kertoi toimittajille: ”Minusta tuntuu, että olen avannut tulvaportit.”

Torresin kommentti on ikääntynyt kuin hieno viini. Hän teki yhteistyötä Snoop Doggin kanssa kaksi kuukautta myöhemmin julkaistakseen Nyan Dog NFT:n sekä kaksi muuta erityisesti pudotusta varten suunniteltua NFT:tä, Hazy Nyan Catin ja Nyan Bluntin. Torresin toinen pudotus keräsi yhteensä 250 000 dollaria.

Torresille NFT:t antavat meemien tekijöille mahdollisuuden ansaita rahaa sisällöstään ensimmäistä kertaa elämässään. Useimmat jäsenet katsovat toivottomasti, kun miljoonat Internetin käyttäjät häpäisevät heidän kuvaoikeuksiaan ja tekijänoikeuksiaan. Torres jopa haastoi Warner Brosin oikeuteen meeminsä epäasianmukaisesta käytöstä vuonna 2013 (joka ratkaistiin sovinnollisesti).

”En tiennyt, miten käsitellä asioita. Minun piti istua alas ja katsella, kun ihmiset varastivat taiteeni ja käyttivät sitä kysymättä ”, Torres sanoi puhuessaan Guardianille.

Torresin NFT-kokoelmat ovat tasoittaneet tietä vastaaville projekteille niiden julkaisun jälkeen.

Disaster Girl, meemi, jossa pieni tyttö katsoi uhkaavasti kameraan, kun rakennus paloi hänen takanaan, myytiin NFT: nä huikealla 473,000 180 dollarilla (tai XNUMX eetterillä) huhtikuussa 2021.

Kuvassa oleva tyttö on Zoe Roth, joka selitti, että hän on tuntenut olevansa Disaster Girl -meemin määrittelemää kasvaessaan. Roth uskoo, että alkuperäisen Disaster Girlin myyminen oli välttämätön osa kuvan hallinnan palauttamista: ”Ehkä virasto on oikea sana”, hän kommentoi Guardianin toimittajille. Minulla oli vihdoin jonkin verran sananvaltaa siihen, mitä sen kanssa tapahtui.”

Nämä NFT-myynnit ovat kaukana yksittäisistä tapauksista. Alkuperäinen Overly Attached Girlfriend -meemi myytiin 411,000 2021 dollarin arvosta eetteriä huhtikuussa 2021, ja alkuperäisen Charlie Bit My Finger -videon NFT myytiin silmiinpistävällä XNUMX XNUMX dollarilla kuukautta myöhemmin.  Kaiken kukkuraksi Doge-meemi myytiin NFT:nä 4 miljoonan dollarin arvosta eetteriä kesäkuussa 2021 tullakseen tähän mennessä kalleimmaksi meemi-NFT:ksi.

Joten NFT: t luovat arvoa meemien tekijöille. Mutta miksi ihmiset ostavat meemejä ensinnäkin?

Harry Jones, 21-vuotias sijoittaja, jolla on 70,000 XNUMX dollarin kokoelma NFT-meemejä, selittää ylelliset hinnat:

”Kyse on meemien tekijöiden palkitsemisesta”, sanoi Jones puhuessaan The Guardianille, ”nämä ovat kulttuurisesti merkittäviä asioita, ainakin minun sukupolvelleni… ja ihmiset, jotka tarjosivat näitä hienoja, kulttuurisesti merkittäviä asioita vuosia sitten, eivät saaneet siitä rahaa.

Tietenkin kaikessa, mikä on kulttuurisesti merkittävää, on myös emotionaalinen puoli. Määritelmän mukaan nämä kohteet ovat arvokkaita kokonaisille sukupolville.  NFT-keräilijälle meemin alkuperäisen tiedoston omistaminen NFT: nä on sama kuin Internet-historian osan omistaminen.  Näiden esineiden kulttuurinen arvo saattaa tehdä niistä arvokkaan sijoituksen, kunhan NFT:t pysyvät mukana.

”Uskon rehellisesti, että ne ovat kunnollisia investointeja … vanhetessamme jotkut keräilykelpoisimmista varoista ovat asioita, joita kulttuurimme arvostaa ”, Jones sanoi. ”Ja se on meemejä.”

Suosittuja NFT-tarinoita

Pitkä luettelo julkkiksista on liittynyt NFT-trendiin, kun taas huutokauppakamarit ovat rummuttaneet myös joitain uutisarvoisia tarinoita. Tässä on joitain viime vuosien suurimmista NFT-tapahtumista.

Julkkikset liittyvät NFT-trendiin

Jotkut julkkikset ovat varauksetta kiinnostuneita NFT: stä, koska NFT: t tarjoavat taiteilijoille ja suosituille hahmoille runsaasti mahdollisuuksia ansaita rahaa maineestaan.

Monet julkkikset hyödyntävät NFT:tä ympäröivää jännitystä julkaisemalla kokoelmia.

Kings of Leonista tuli ensimmäinen bändi, joka julkaisi albumin NFT:nä, ja sillä oli 50 dollarin versio When You See Yourself  -elokuvasta maaliskuussa 2021.  Useat muut artistit, mukaan lukien Grimes ja Steve Aoki, ovat myös julkaisseet NFT:itä.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis työskentelevät projektissa nimeltä ”Stoner Cats”, joka on suoraan NFT-animaatiosarja kissoista, jotka hengittävät osan omistajansa kannabiksesta. Projekti on ensimmäinen laatuaan – digitaalinen tv-sarja, jonka voi omistaa. Lisäksi ohjelman tuotantoyhtiö sanoo, että se tilaa hajautetun autonomisen organisaation (DAO) jatkamaan sarjaa, jos sen alkuperäiset 13,420 XNUMX tokenia myydään loppuun.

Jotkut julkkikset jopa käynnistävät NFT-markkinapaikkoja, kuten NFL -tähti Tom Brady, joka loi Autographin.  Bradylla on ylintä johtoa Applen, Spotifyn, Lionsgaten ja DraftKingsin kaltaisista henkilöistä, jotka auttavat häntä kehittämään yritystä.

Muut julkkikset ovat innokkaita keräilijöitä ja yhteistyökumppaneita. Snoop Dogg paljasti olevansa @CozomoMedici vuoden 2021 lopulla. @CozomoMedici on aiemmin nimetön NFT-valas, jolla on 17 miljoonan dollarin kokoelma Ethereum NFT:itä, mukaan lukien 9 CryptoPunksia.  Muita kuuluisia NFT-harrastajia ovat YouTube -persoonallisuus Jake Paul ja NBA -tähti Steph Curry.

Pakin ”The Merge” syrjäyttää Beeplen 69 miljoonan dollarin NFT:n

Kryptotaiteilija Mike Winkelman, joka tunnetaan myös nimellä Beeple, myi NFT-taideteoksen arvostetussa Christie’s-huutokauppatalossa ennätyksellisellä 69.3 miljoonalla dollarilla maaliskuussa 2021.

Beeple on NFT-taiteen suurin nimi, ja hänen taideteoksillaan on valtavat hinnat. Jopa Beeplen standardien mukaan 69 miljoonaa dollaria on absurdi määrä rahaa, jota monet ajattelivat, ettei sitä ylitetä pitkään aikaan.

Kesti vain joulukuun 2021 alkuun asti, ennen kuin Beeplen ennätys rikkoutui. Pakin ”The Merge” myytiin 91.8 miljoonalla dollarilla Nifty Gatewaylla syrjäyttääkseen Beeplen ”Everydays: the First 5000 Days” kalleimpana NFT: nä.  Myynti tekee myös Pakin NFT:stä kalleimman elävän taiteilijan myymän taideteoksen.

Mielenkiintoista on, että Pakin taideteoksia myytiin 266 445 yksikössä lähes 30 000 ostajalle. Nämä yksiköt toimivat kuin osakkeet. Jokainen keräilijä sai NFT: n myynnin päätyttyä kuvalla, joka oli mitoitettu heidän ostamiensa yksiköiden lukumäärän perusteella. Kun keräilijä ostaa enemmän The Merge NFT:itä jälkimarkkinoilta, ne yhdistyvät nykyisiin yksiköihinsä yhdeksi NFT:ksi, jolla on suurempi kuva. On mahdollista, että joku voi kerätä kaikki nämä tunnukset muodostaakseen yhden täydellisen NFT: n.

Pakin taideteos on listan kärjessä kaikkien aikojen kalleimpana NFT:nä. Mutta mitä muita taideteoksia ja NFT:itä on myyty miljoonilla dollareilla? Tutustu alla olevaan listaamme!

Vastaa