info@carnivalnews.net

Yrityksen ilmeen vahvistaminen vaatetuksella: mainosteippaamo Omalogo Oy

Yrityksen tunnettuutta voidaan tehokkaasti lisätä käyttämällä brändättyjä vaatteita. Nämä vaatteet, jotka usein sisältävät yrityksen nimen ja logon, toimivat sekä työvaatteina että mainoslahjoina. Ne ovat erityisen tehokkaita messuilla ja tapahtumissa, missä ne auttavat henkilöstöä erottumaan ja edustamaan yritystään.

Yrityksen logolla varustetut vaatteet, kuten t-paidat, hupparit, takit ja lippikset, ovat suosittuja. On tärkeää kiinnittää huomiota vaatteiden laatuun, painatustekniikkaan ja niiden käyttötarkoitukseen, jotta logon laatu säilyy pesusta toiseen.

Yritysvaatteiden ja logon valinta

Yritysvaatteiden valinnassa on otettava huomioon vaatteiden tyyppi ja käyttötarkoitus. Esimerkiksi ulkotöihin tarkoitetut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas sisätiloissa käytettävät voivat keskittyä mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelu vaatii huomiota sen näkyvyyden ja vaatteen sopivuuden suhteen. Painatusmenetelmä valitaan logon tyypin ja vaatteen materiaalin perusteella, yleisimpiä menetelmiä ollessa silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Brändin luominen logon kautta

Yrityksen logo on keskeinen osa sen brändi-identiteettiä. Logon suunnittelussa on tärkeää, että se soveltuu eri käyttötarkoituksiin, kuten vaatteisiin, verkkosivuille ja käyntikortteihin. Vaatteisiin tarkoitettu logo tulisi olla selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla tarpeeksi erottuva.

Värien ja fonttien valinta on tärkeä osa logon suunnittelua. Ne tulisi valita niin, että ne sopivat yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja että fontti on selkeästi luettavissa. Logon suunnittelussa on otettava huomioon kohderyhmä ja toimiala.

Painatustekniikat yritysvaatteissa

Yritysvaatteiden valmistuksessa käytettävät painatus- ja brodeeraustekniikat ovat tärkeitä laadukkaan lopputuloksen kannalta. Tekniikan valinta riippuu halutusta lopputuloksesta ja vaatteen materiaalista. Silkkipainatus sopii hyvin suurille tilauksille, kun taas digitaalinen painatus on ihanteellinen pienemmille tilauksille ja monivärisille malleille.

Teemme vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Omalogo Oy

Suositut vaatetyypit yrityksen logolla

  1. T-paidat: Käytännöllisiä ja edullisia, sopivat monenlaisiin tilanteisiin.
  2. Hupparit: Mukavat ja rento-tyyliset, sopivat vapaamuotoisiin työympäristöihin.
  3. Pikeepaidat: Tyylikkäät ja ammattimaiset, erinomaiset asiakaspalvelussa.
  4. Softshell-takit: Kestävät ja säänkestävät, ihanteelliset ulkotöihin.
  5. Lippikset ja hatut: Lisäävät yrityksen näkyvyyttä ulkoilma-aktiviteeteissa.
  6. Kauluspaidat: Viralliset ja tyylikkäät, sopivat toimistokäyttöön.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ekologiset mainoslahjat.
  8. Esiliinat: Sopivat erityisen hyvin ravintola- ja kauppa-alojen työntekijöille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.

Vastaa