info@carnivalnews.net

TerraZero Technologies tarjosi yhden kaikkien aikojen ensimmäisistä kiinteistökiinnityksistä metaversessa 

VANCOUVER, BC, 29.1.2022  – TerraZero Technologies Inc. (”TerraZero” tai ”Yritys”), vertikaalisesti integroitu Metaverse-teknologiayritys, ilmoittaa suorittaneensa yhden kaikkien aikojen ensimmäisistä ”Metaverse Mortgages” -kiinnityksen yhden asiakkaansa kanssa Ethereum-pohjaisessa Metaverse-alustassa Decentraland (www.decentraland.org). TerraZero tarjosi suurimman osan rahoituksesta (luotonannosta), jotta asiakas voisi ostaa virtuaalisen kiinteistönsä.

Todellinen TerraZero-asiakkaan avatar etsii sopivia asuntolainan tontteja lumisesta Decentraland Metaversesta. (CNW-ryhmä/TerraZero)

Tästä lähtien TerraZero tarjoaa tämän äskettäin suunnitellun Metaverse Mortgage -palvelun asiakkailleen, jotka aikovat rahoittaa virtuaalisten kiinteistöjen hankinnan ja oston (joka on edustettuna ei-korvattavissa olevana rahakkeena eli NFT) yhtiön Metaverse Mortgage -lainojen avulla, jotka vakuuttavat jokaisen liiketoimen, jonka perustana olevat NFT: t ovat digitaalisia varoja.

Dan Reitzik, toimitusjohtaja ja perustaja totesi, että:

TerraZeron visiona on rakentaa ja tarjota työkaluja, jotka yhdistävät todellisen maailman Metaversen kanssa. Täysin uusi talous on syntymässä, ja haluamme antaa yrittäjille ja muille, joilla on samanlaisia metaversen tuotteita ja palveluja, jotka ovat heidän käytettävissään todellisessa maailmassa. Asuntolainat ja rahoituksen saatavuus nopeuttaa Metaversen kehitystä ja käyttöönottoa, ja olemme innoissamme voidessamme olla tämän uuden ja jännittävän talouden eturintamassa.

Mahdolliset asiakkaat menevät verkkoon TerraZero-alustalle, tutkivat tarjouksia ja listauksia (mukaan lukien muun muassa maan koko, sijainti ja sovellettavat esivalmistetut rakennuselementit) tai ehdottavat yhtiölle muita kohdennettuja NFT-varoja yksittäistä kiinnityspohjaista tapahtumaa varten, ja varaavat ajan TerraZero-asiantuntijan kanssa välitysprosessin loppuun miseksi (mukaan lukien lyhyt KYC / AML-prosessi asiakkaan kelpoisuuden tarkistamiseksi). Kun asiakas on tarkastanut kiinnityssopimuksen, TerraZero hyväksyy asiakkaan ottamaan kiinnityksen kiinteistöön, ja NFT-maa-alue pidetään TerraZeron rekisteröitynä omistajana, kunnes laina maksetaan takaisin sovittujen ehtojen mukaisesti. Samalla TerraZero myöntää asiakkaalle ”käyttöönotto-oikeudet”, jotta asiakas voi ilman viiveitä rakentaa maalleen, järjestää tapahtumia, pyörittää digitaalisia myymälöitä, isännöidä yrityksen sisäistä toimistoa ja niin edelleen. Tätä palvelua varten asiakkaat suorittavat kuukausimaksuja siihen asti, kunnes kiinnitys maksetaan pois, jolloin virtuaalinen maa (NFT) siirretään kokonaan asiakkaalle.

TerraZero Technologies Inc.

TerraZero Technologies Inc:n (”TerraZero”) perusti kryptovaluutan ja lohkoketjun pioneeri Dan Reitzik, yksi Pohjois-Amerikan johtavista Bitcoin-kaivostyöläisistä, DMG Blockchain Solutions Inc:n perustaja ja entinen toimitusjohtaja. TerraZero on vertikaalisesti integroitu Metaverse-kehitysryhmä ja johtava Web 3.0 -teknologiayritys, joka on erikoistunut Metaverse-tilaan. Yhtiön Metaverse-agnostinen visio on kehittää, hankkia ja rahoittaa Metaversen lupaavimpia yrityksiä, yrittäjiä ja kehittäjiä ja luoda samalla ratkaisuja, joilla parannetaan Metaverse-käytettävyyttä yhteisön suurempaan sitoutumiseen Metaverseen ja todellisen maailman yhdistämiseen Metaverseen, uusien talouksien ja käyttäjäkokemusten luomiseen, jotka muokkaavat Web 3.0: n tulevaisuutta. TerraZero omistaa myös digitaalisia kiinteistöjä ja tarjoaa toimistoja ja palveluita Metaversesta kiinnostuneille. Lisäksi TerraZero ostaa, suunnittelee, rakentaa ja käyttää virtuaalisia resursseja ja ratkaisuja Metaverse-ekosysteemin kaupallistamiseksi. Yhtiön liiketoiminta on jaettu viiteen (5) divisioonaan, joihin kuuluvat: (1) virtuaalinen kiinteistö; 2) mainonta; 3) data-analytiikka; 4) tapahtumat ja markkinointi; ja (5) infrastruktuuriin. TerraZeron tavoitteena on tukea yhteisöä, edistää innovaatioita ja edistää adoptiota. Lisätietoja saat www.terrazero.com

Kryptot ja kansainvälinen rahapeliteollisuus

Jos olet kiinnostunut rahapelien ympärillä tapahtuvista muutoksista maailmalla, tsekkaa CarnivalNews-uutissivusto, joka tuo esille alan uutiset maailmalta Suomeksi.

Trackbacks & Pings

Vastaa