info@carnivalnews.net

SweepBank: Uudistunut luottokorttikokemus ja mobiilimaksujen vapaus

säästäminen sijoittaminen

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, joka on osa laajaa ja suomalaislähtöistä Multitude fintech -konsernia, tarjoaa asiakkailleen monipuolisia finanssipalveluja yli 20 maassa. Vuonna 2021 perustettu SweepBank on kerännyt jo yli 50 000 tyytyväistä sovellusasiakasta, tarjoten heille korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä sekä innovatiivisen virtuaalisen Mastercard-pankki- ja luottokortin. Lisäksi asiakkaille tarjotaan Sweep Deals -etuja, jotka ovat saatavilla vain SweepBankin kautta. Yhtiön toiminta perustuu eettisiin arvoihin, ja se noudattaa sekä kansainvälisiä että paikallisia lainsäädäntöjä ja kuluttajaviranomaisten suosituksia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Monipuoliset palvelut SweepBankin luottokortissa

SweepBankin luottokortti tuo asiakkaille joustavuutta ja mukavuutta. Korttiin sisältyy virtuaalinen Mastercard, joka mahdollistaa jopa 60 päivän korottoman maksuajan. Kortin hakuprosessi on nopea, ja luottopäätös saapuu heti. Luottorajat ovat 1 000 – 8 000 € välillä, ilman avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Kortti toimii yhdessä Apple Payn ja Google Payn kanssa, mikä tekee siitä erityisen käyttäjäystävällisen. SweepBankin asiakkaille tarjotaan myös 1% vuosikoron käyttötili, 1,4 % säästötili ja jopa 3,3% määräaikaistili. Kanta-asiakasohjelman kautta asiakkaat saavat ostoetuja ja cashback-mahdollisuuksia.

Mobiilimaksaminen: Helppoutta ja turvallisuutta

Mobiilimaksaminen on yksi SweepBankin luottokortin keskeisistä eduista. Asiakkaat voivat käyttää virtuaalista luottokorttiaan mobiilimaksusovelluksissa, kuten Apple Payssä ja Google Payssä, mikä mahdollistaa nopeat ja turvalliset maksut missä ja milloin tahansa. Mobiilimaksaminen vähentää tarvetta fyysiselle kortille ja mahdollistaa kontaktittoman maksamisen, mikä on erityisen hyödyllistä nykyisessä nopeatempoisessa ja digitaalisessa yhteiskunnassa. Mobiilimaksamisen avulla asiakkaat voivat myös helposti seurata ja hallita kulutustaan reaaliajassa, mikä tuo lisäarvoa heidän taloudelliseen suunnitteluunsa.

Helppo hakuprosessi ja selkeät käyttöehdot

Luottokortin hakeminen SweepBankista on vaivatonta ja nopeaa. Hakuprosessi suoritetaan verkkosivuilla, ja luottopäätös ilmoitetaan välittömästi. Hakijan on täytettävä tietyt kriteerit, kuten vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 1600 euron bruttokuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja asuttava vakituisesti Suomessa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen asiakkaat saavat käyttöönsä luottokortin ja muut pankkipalvelut lataamalla SweepBankin sovelluksen.

Kustannustehokas ja läpinäkyvä luottokortti

SweepBankin luottokortti on suunniteltu kustannustehokkaaksi ja läpinäkyväksi. Esimerkiksi 1500 euron luotossa nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%. Tällöin 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, sisältäen 166,56€ kuluja. Luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua maksuja.

Vastaa