info@carnivalnews.net

N26 – Pankkitili ulkomaille?

Nykypäivänä löytyy useita eri maksuvaihtoehtoja, satoja eri pankkeja sekä niiden kortteja joista valita. Useimmat meistä saa ensimmäisen maksukorttinsa jo 15 vuotiaana ja tuon kanssa on yleensä OP, Nordea, Danske, Säästöpankki tai S-pankki tili.

Pankkikortin lisäksi moni meistä käyttää maksualustoja kuten Pivo, Paypal ja MobilePay joiden käyttö on lisääntynyt huomattavasti lähivuosina,

Nuo yllämainitut onkin ne perinteisimmät maksutavat jotka meiltä perus kansalaisilta löytyy, mutta on myös monia vähemmän tunnettuja pankkeja jotka toimivat myöskin täällä Suomessa.

N26 on hyvä yhdistelmä Paypalin helppoutta ja tavallisen pankin maksukorttia. Toisin kuin Paypal, N26 on oma pankkitilinsä eikä vain välikäsi. Sen mukana tulee ilmainen mastercard jonka voi halutessaan vaihtaa maksulliseen. Tuolla ilmaisella kortilla pärjää mainiosti jokapäiväisten ostosten kanssa.

Miksi valita N26?

N26 voi olla hyvä vaihtoehto jos olet opiskelija jolla on jotain ylimääräisiä tuloja. Tässä vaiheessa tulee tuo Paypal toiminto esille sillä nuo varat jotka N26 tilillä on, ei ole näkyvissä Kelalle. Toki jos isompia tuloja on niin siinä vaiheessa tuolla ei ole niinkään mitään väliä.

N26 on todella hyvä valinta opiskelijoille ja vähätuloisille mutta se on myös hyvä backup tili muillekin.

Sen avaaminen on helppoa ja mutkatonta mobiilisovelluksen kautta eikä vaadi paljoa. Korttisi saapuu parin viikon sisällä tilin avauksen jälkeen.

Vastaa